SPREKERS

Mariska van der Bok

Moderator

 

Mariska is de founder van Mindset Makers en is spreker op het gebied van mindset en geluk. Haar missie is om vrouwen te laten ontdekken wat ze echt willen en vrouwelijk ondernemerschap te stimuleren. Tijdens haar tijd als 'expatvrouw' in de jungle heeft ze ervaren dat door het veranderen van je mindset niets onmogelijk is. En dat die mindset is wat het verschil maakt.

Maaike Lagerwaard

'Binnenkort bekend'

Maaike heeft als adviseur en trainer in het onderwijs honderden leerkrachten mogen trainen en inspireren. Trainingen met de focus op gedragsverandering en mindset. Zij ontwikkelde een curriculum voor jonge kinderen om leerkrachten handreikingen te geven out of the box naar hun onderwijs te kijken. Met out of the box is zij verder gegaan en is zij haar eigen bedrijf gestart.

www.kliederen.com

Elodie Blom

'In de gouden kooi'

 

Elodie is mental coach voor millennials die hun passie niet (meer) weten. Ze coacht 1 op 1, komt op scholen om gastcolleges te verzorgen over het creëeren van je eigen geluk en organiseert workshops. Daarnaast is zij ook dansdocente Afro en reisbegeleider.

 

www.melodieinhetleven.nl

Sanne Zweije
'Zo binnen, zo buiten'

Sanne werkte 15 jaar als actrice en regisseur, terwijl ze opleidingen volgde in onder andere Permacultuur en Shamanic Healing. Nu zet ze zich in om de balans te herstellen tussen mens en natuur. Ze geeft 1 op 1 healings, theatrale lezingen, workshops en organiseert inspirerende avonden in de BEliefstudio.

www.belief.nl

Esmay Usmany
'Je bent de grenswachter van je eigen dromen'

Esmay is een professioneel zangeres en muzikant. Samen met Roy Grünewald gaat ze in het nieuwe theaterseizoen op tournee met hun voorstelling ‘Soedah, laat maar…’ Daarnaast is ze eigenaresse van het merk Liefjesliedjes en heeft ze onlangs haar tweede boek met de titel Allerlievelings uitgebracht.

www.esmayusmany.com

Sheryl Limburg
'Binnenkort bekend'

Hier verschijnt binnenkort een korte bio van deze spreker.

LinkedIn

Marleen Mulder

'Train je brain met Marleen'

 

Marleen is strategisch adviseur duurzaamheid, ondernemerschap en communicatie. Ze zet zich in voor vrouwelijk ondernemerschap als ambassadeur van Future Females Utrecht. Als ondernemer koos ze in 2017 bewust voor het ontdekken en ontwikkelen van een positieve mindset. Geïnspireerd door werk, yoga en de natuur past ze dit principe dagelijks toe en schreef ze een serie artikelen.

LinkedIn
Instagram

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon

COPYRIGHT 2020 MINDSET MAKERS | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY POLICY


E: info@mindsetmakers.nl

T: 06 12 88 33 56